Jump to content

ZET- dodatna karta


matea1

Preporučene objave

Pozdrav!

Dana 18.02.2011. naplaćena mi je kazna od 200 kn zbog nepriznate karte koja je kupljena sms-om. Navodno je prekasno poslana iako je povratni sms o plaćenoj karti stigao na mobitel 3-4 min. prije neljubazne gospođe kontrolor, s time da smo obje usle na istoj stanici. U soku od prijetnji policijom itd., platila sam kaznu od 200kn na licu mjesta. Šaljem upit ZET-u da li se ipak mogu žalit na kaznu. Dobivam odgovor da sam potvrdu o kupljenoj karti trebala imati prije ulaska u autobus, ali da mogu poslat žalbu na kaznu preporučenom poštanskom pošiljkom u kojoj navodim sve potrebne podatke, uz kopije potrebnih dokumenata, karte i prekršajnog naloga na adresu: Ured karata ZET-a, Ozaljska 105...

Problem je sada što od sve gore navedene potrebne dokumentacije ja imam sam tu dodatnu kartu na kojoj je navedena njena cijena i ništa drugo.

Sada već vjerojatno prekasno, al zanima me jesam li od dotične gospođe kontrolor trebala dobiti još kakvu potvrdu (papir, išta...)? I, ako je moguće, da li sada mogu nešto napraviti po cijelom tom pitanju?

 

Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Platili ste kartu na licu mjesta, a niste morali. novce vam neće vratiti, nemate dovoljno dobre argumente. možete pokušati, ali morate biti svjesni da se kupnjom dodatne karte na licu mjesta gotovo priznali krivnju. gospođa kontrolor se može prijetiti policijom, ali nema nikakvog prava od vas tražiti neki dokument ili sl. mogli ste izaci na slijedecoj stanici jer ocito policija nije bila s njom niti bi tako brzo došla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 tjedna kasnije...

Pozdrav!Imam jedan problem,pa evo da pocnem..

 

16.11.2010.u busu sam imala prometnu nezgodu,tocnije kost mi izletila iz koljena,došla hitna po mene,bila je i policija..mjesec i pol na bolovanju,obišla doktora i doktora,fizikalna terapija itd itd...Uzela sam odvjetnika i tužila ZET..zakljuceno bolovanje sa 31.12.odvjetniku predala hrpu papira,on je to sve predao i napravio kaj je trebao,bar je tako rekao..isto tako mi je rekao da bi najkasnije trebala dobiti tj da bi svakako lovu trebala dobiti u 3mj,a evo i 4mj love još nema..onda je rekao da se ceka odgovor od ZETOVACA i da cu dobiti obavijest putem poste,,,pa se ja pitam zar nije on kao odvjetnik trebao traziti neku pocetnu svotu pa onda jel bi zet pristao na to ili ne ili bi zet dao neku svoju ponudu..ovako najprije ZET daje ponudu onda je na odvjetniku hoce li pristati ili ne..znaci u 1.mj je odvjetnik to sve (valjda)predao..Pa sad mene zanima s obzirom da jos nema odgovora jel postoji neki zakonski rok do kad oni moraju (ZET) odgovoriti? jel postoji mogucnost da i odvjetnik sere (sorry na izrazu) po pitanju svega bez obzira kaj su mi ga preporucili jer je i njima nekima sređivao..MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE,AKO NETKO ZNA JEL SAM VEC POMALO LUDA.

Hvala!! :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija