Jump to content

molim pomoć! hitno


Marijacik

Preporučene objave

Javila sam se na natječaj za posao u kojem je bio uvjet:VSS,1. god.radnog iskustva,stručni ispit. Primljena je osoba sa višom stručnom spremom,iskustvom i položenim stručnim ispitom za višu str. spremu.

Moji uvjeti:VSS,iskustvo ali nemam položen stručni ispit.

Prema sistematizaciji piše VSS/VŠSS.

DAli ja imam ikakve pravne osnove za žalbu.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

napisali ste da je u natječaju bio uvjet VSS a u sistematizaciji VŠS/VSS ako je tako nema nikakove dvojbe da su morali primiti osobu s VSS međutim i ako je u natječaju bio raspsani uvjet VŠS/VSS osoba sa stručnim ispitom nema prednost jer vi morate položiti u roku godine dana uložite prigovor pa i tužbu posloije toga ne bojte se! uglavnom računaju na politiku svršenog čina uostalom ne možete ništa izgubiti a ovako ako odustanete možete izgubiti nešto jako bitno-ponos

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru.Nažalost,nisam obavještena o ishodu žalbe kao kandidat?Bio je to natječaj u tvrtci u kojoj radim,dakle trebala sam sa radnog mjesta SSS prijeći sa navedenim uvjetima na VSS/VŠS.Dali je Poslodavac dužan sve kandidate obavijestiti i obrazložiti svoje razloge? Na tom internom natječaju nije pisalo dali postoji rok žalbe niti ikakva uputa o pravnom lijeku.Natječaj je izašao 10.02.i trajao je 8 dana.Samo sam čula da je ta osoba već potpisala novi ugovor o radu.Dali se imam pravo žaliti i kome?U pitanju je državna tvrtka!S obzirom da mi je dijete bolesno dana 25.02.sam otišla na bolovanje u trajanju (predviđenom) 8 dana.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija