Jump to content

hitno molim pomoč


borac1

Preporučene objave

Pozdrav..

naime prije par dana na moja vrata pokucali su troje civilaca,trazili su mene.posto sam bio na poslu,moj tata im je dao broj mobitela.nakon 2 dana su me nazvali i rekli da moram doci na razgovor u policiju.nakon sto sam tamo dosao,pitali su me dali znam zasto sam ovdje ja sam reko da neznam onda su oni nastavili bacati rijeci u moja usta,kako god rijec je bila o krađi nekog motornog vozila,za koje smo optuzeni ja i prijatelj.kako god da bilo receno mi je kao da dofuram ramu od tog motora i imat cemo manje kazne tako dalje.

na kraju sam nazvao kompica pred njima i pitao ga gdje je motor na sto je on odgovorio da je motor dao susjedu.

onda su me odveli u civilnom autu do njegove kuce i trazili taj motor,na kraju krajeva nisu ga nasli,niti sam ja priznao ikakvu kradju motora. htio bih napomenuti da nije radjen nikakav zapisnik,da nisam nista potpisivao,da nije bio prisutan odvjetnik/branitelj,stoga mislim da je to bio bas obavijesni razgovor.sad me zanima, kako nas oni mogu tuziti na osnovu necije rijeci, a nemaju amabas nikakvog dokaza,jer da imaju onda me nebi trazili da im dofuram ramu sa šasijom od motora,jer bi im to onda bio dovoljno jak dokaz.

 

u svakom slucaju,nakon sto smo se vratili natrag sa toga mjesta gdje su trazili nisu nista nasli,oni su me pustili bez ikakvog potpisivanja i rekli su da im dofuram tu ramu na sto sam ja sutio,i da oni nece radit jos nikakav zapisnik,tj kao da nisam ni bio tamo..

 

zanima me,sto oni mogu bez dokaza,dali me mogu svaki dan doalzit doma i vracat u postaju,koliko me smiju drzati tamo.

 

hvala puno.jos da napomenem da nisu iznjeli nikakav dokazni materijal niti osnovu tuzbe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija