Jump to content

Godisnji nakon porodiljnog


kiki1976

Preporučene objave

:misli: Molim pomoc!!! S obzirom da me vozaju pa malo imam pravo, pa nemam, pa opet imam pravo (a meni nije o vozanja :-( ) molim vas za pomoc. Cijelu 2010. godinu nisam radila. Do pocetka 3. mjeseca su bile komplikacije u trudnoci a potom porodiljni dopust, zanima me imam li pravo na godisnji iz 2010. godine. Trebam se vratiti na posao 27.04.2011. a inace radim u javnoj sluzbi. Unaprijed hvala za odgovor!!! :palac:
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zakon o radu u ovim slučajevima koje ste naveli, u Čl. 63 koji uređuje prenošenje godišnjeg odmora u sljedeću kalendarsku godinu kaže:

 

"Godišnji odmor, odnosno dio godišnjeg odmora koji je prekinut ili nije korišten u kalendarskoj godini u kojoj je stečen, zbog bolesti ili korištenja prava na rodiljni, roditeljski i posvojiteljski dopust, radnik ima pravo iskoristiti do 30. lipnja iduće godine."

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kiki1976 je napisao:

Hvala na entu! Nasla sam i ja zadnjih dana surfajuci te izmjene zakona ali htjedoh bit sigurna, da me ne preveslaju :-D ... Malo ce se oduziti porodiljni, taman kako i bebici a i meni odgovara :smijeh: Veliko hvala jos jednom :palac:

 

Samo pazi da se preveč ne veseliš...čitaj malo kaj se događa kad se vratiš z maaalo dužeg porodiljskog...mnoge je dočekal redoviti otkaz iz poslovno uvjetovanih razloga :-D .A to baš i ni nekaj za veselje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija