Jump to content

Kako saznati čime je blokirana plaća


BRUNA41

Preporučene objave

Nakon ohohoh godina završena je priča o podjeli bračne stečevine te je moj bivši muž meni izdao običnu zadužnicu(kao vlasnik obrta ali na svoje ime i prezime) kojom se obvezao da će određeni iznos uplaćivati u 48 mjesečnih rata sa žiro računa obrta jer tamo prima plaću. Napominjem da se navode svi računi, kako glavni tako i svi drugi računi i privatni i poslovni. U međuvremenu je zatvorio obrt i zaposio se kod drugog poslodavca gdje je prijavljen ali se plaća ne isplaćuje nigdje pa FINA nema podatke a pretpostavljam da je blokirana tko zna čime i kojim ovrhama.Moja je ovrha u redosljedu naplate ali kako da saznam koliko je još duga po nekim drugim potraživanjima direktno na njegovoj plaći i kad ću ja doći na red.

Molim ako neko ima neki savjet da me savjetuje.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako znate za drugog poslodavca odite kod njega i recite mu da iako mu isplaćuje plaću u kešu dužan je isplaćivati obustave na plaću. u protivnom prijavite poslodavca. ujedno se raspitajte kod pravnika dali vaša ovrha ima prvenstvo nad drugima jer se radi o zajedničkoj stečevini.

 

sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija