Vordas objavljeno: 17. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2011. Pozdrav Namjeravam otvorit obrt sa knjigovodstvenim servisom. Dal ta djelatnost se može otvorit kao obrt ili mora biti tvrtka? Dal mogu vršenje knjigovodstva za obrte i tvrtke vršit u stanu ili mi treba poseban prostor za rad. Neznam dal je to tihi obrt. Namjeravam otvorit obrt uz pomoć financiranja HZZ-oa i znam da je prošle godine porez na dohodak bio 1780 Kn a na HZZ-ou piše:"1.za malog i srednjeg poslodavca 50% ili 2.919,04 kuna mjesečno, a iznos potpore je 29.190.40 kuna, 2.velikog poslodavca 30% ili 1.751,42 kuna mjesečno, a iznos potpore je 17.514,20 kuna. " Pošto ja spadam u prvu kategoriju zanima me dal se povečao porez na dohodak pošto mjesečno sufinanciranje od HZZ iznosi 2919 Kn. A ako nije zašto su za mjesečno sufinanciranje dodali malo više od 1000 Kn. Jel potrebno još nešto plačat. Možete li mi reći pod koju to djelatnost spada za upis kad se otvara obrt. Puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vordas odgovoreno: 23. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 23. ožujak 2011. Bok Evo pošto još nisam dobio odgovor na pitanja ponavljam pitanje koje je napisano iznad gore. Molio bih na pomoći. Hvala,pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.