Jump to content

pitanje i pomoć


deki_rijeka

Preporučene objave

Ovaj post pisem radi jednog prijatelja koji se nasao u toj situaciji: dakle on studira u Trstu i dijeli stan sa svojom curom i jednim "prijateljem" i sve je to po zakonu posto su na ugovoru do 9 mj 2011.

Pred nekoliko dana taj "prijatelj" je jednostavno dosao i pokupio svoje stvari i reko da on ide ca iz stana i da nece vise placati stanarinu. Gazdarica toga stana je rekla mom prijatelju ili neka nadu nekoga,ili neka placaju stanarinu od "prijatelja" ili se neka do 31.03 odsele iz stana. Dakle nemoguce je naci nekoga da u tako kratkom roku dode sa njima u stan a isto tako ne zele placati stanarinu za jos jednu osobu, sto je razumljivo.

Dakle pitanje je dali je taj prijatelj mogao, odnosno moze li on jednostavno otici ca iz stana posto su pod ugovorom? Dali da oni idu na policiju i prijave to ili sta?

Jer koliko znam gazdarica se ne zeli zafrkavati sa odlaskom na policiju pa je pitanje sta da oni naprave.

Iako su oni pod ugovorom do 9 mj oni su na pocetku u dogovoru sa gazdaricom rekli da ce u 7 mj izaci vani i da ce joj platiti ta dva mj iako nisu tamo.

Dakle sta da oni rade? ako nesto nije jasno pitajte pa cu vam razjasniti i molim da date neki savjet ako je moguce.Hvala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija