Jump to content

dali plaćati RTV pristojbu???


LEONARDA2002

Preporučene objave

imam 2 trgovine tehničkom robom na kojima imam lcd preko kojeg reklamiram proizvode i usluge . LCD je spojen preko računala na kojem imam spotove koje emitiram . LCD nema ni digitalni prijemnik da bi se mogao pratiti HTV program , a niti je na njega spojena antena znači da mi isključivo služi kao monitor. RTV pretplatu plaćam na oba mjesta , a inkasator mi kaže da moram plaćati bez obzira što ne gledam HTV programe.Molim vas odgovor dali ja to moram i dalje plaćati ili ima neka točka u zakonu po kojoj mogu biti oslobođen ovog nameta?.

 

unaprijed Zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zadnje vrijeme sam i ja malo pogledao forum u svezi plačanja pristojbi tako da sam nešto i zapamtio. Naime palčanje pretplate se svodi na plačanje "poreza na TV ili radio prijemnik", što bi značilo da si dužan plačati ako ga imaš.

Što se tiče plačanja na dva mjesta,koliko znam,u kučanstvu plačaš samo jednu pretplatu iako recimo imaš 5 TV-a bez obzira dali su ti svi u jednom stanu ili u recimo dva.Dali u poslovnom sviojetu to isto vrijedi neznam tako da se nadam da će ti netko to odgovoriti . Fizičke i pravne osobe gledaju na različite načine očito nažalost.

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija