ANNAA objavljeno: 22. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2011. Molim za pomoć, poslodavac mi je napisao u obrazloženju otkaza: istek rada na određeno- sporazumno.Da li to smije tako napisati? Istek rada na određeno i sporazumni otkaz su dvije različitr stvari; ja nisam potpisala sporazumni otkaz. Unaprijed hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 22. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2011. Poštovana, ako ste imali ugovorm na određeno poslodavac Vam nije trebao davati otkaz jer Vam radni odnos prestaje istekom ugovora, mogao Vam je samo dati obavijest o isteku vremena na koje je ugovor sklopljen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 22. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2011. ANNAA je napisao: Molim za pomoć, poslodavac mi je napisao u obrazloženju otkaza: istek rada na određeno- sporazumno.Da li to smije tako napisati? Istek rada na određeno i sporazumni otkaz su dvije različitr stvari; ja nisam potpisala sporazumni otkaz. Unaprijed hvala na odgovoru Sve je rekla burn,osim još možda malo pojasniti radi i drugih pitatelja: ne postoji "sporazumni otkaz" nego "sporazumni prestanak ugovora o radu" kao jedna od mogućnosti prestanka radnog odnosa, kaj bi reklo da je otkaz jednostran akt (volja jedne strane iz ugovora), a sporazum dvostran akt (izraz volje obiju strana). No kako reće burn vaš je ugovor prestao isticanjem njegovog roka pa vas čak poslodavac o tome nije morao obavijestiti jer ste o datumu ili okolnosti prestanka znali pri potpisivanju istog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.