Jump to content

zbog greške zubara na operaciju-molim pomoć


ivaan2505

Preporučene objave

Pozdrav! Pa evo o ćemu se radi,u 6 ili 7 mjesecu 2009. godine zubar mi je izvadio zub-kutnjak! Prilikom vađenja je nešto zabrljao i rana mi je jako krvarila na što je on rekao da je normalno i da će kroz par minuta prestati. To je trajalo 2-3 dana da bi ja opet išao k njemu i on mi opet kaže da je to bio kutnjak a oni su problematični i to će brzo proči. Nakon još par dana meni se je proširila cijela rupa od zuba do nosa i sinusa i išao sam onda k doktoru i on mi je dao antibiotike za to po kojima mi je bilo bolje ali za kratko samo te me poslao natrag k zubaru,a zubar opet kaže da je sve dobro i da idem k doktoru ako me nešto muči...nakon toga je slijedilo ispijanje raznih antibiotika te razno raznih pregleda kod doktora i nitko nema pojma kako da mi pomogne. Prošla je već godina i pol i ja imam tešku upalu sinusa zbog toga i preko prijatelja sam došao do jednog dobrog doktora-specijalista baš za te stvari i kad je vidio o ćemu se radi iste sekunde je rekao da moram na operaciju da se to popravi hitno i sam je rekao odmah da je zub loše izvađen i da su zbog toga nastali svi ti problemi! Za tjedan dana sam naručen na operaciju poslije koje ću neko vrijeme trpiti velike bolove od operacijskih ožiljaka i natječenog lica,neću moći minimalno 2 tjedna normalno jesti,piti,pričati,disati ni gledati a da ne spominjem ni koje će biti patnje kod kašljanja i iskihavanja...na to sve me je doktor odmah upozorio da se pripremim.

Zanima me dali mogu podnjeti tužbu protiv tog zubara,tražiti odštetu za zdrastvenu povredu,te takvog manijaka maknuti od ljudi da još netko ne nastrada jer to mu nije prvi put da je napravio neku glupost??

I kakve su šanse da uspijem s tužbom?

Molim za dobar savjet i pomoć!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija