ban4074 objavljeno: 1. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2011. dobio sam riješenje za prometni prekršaj u kojem sam vozeći sa 1,48 promila prošao kroz crveno svijetlo. Kazna mi je 3000 kn ( 1000 kn za crveno svijetlo i 2000 za vožnju i pijanom stanju) i 3 mjeseca bez vozačke. s obzirom da mi je ovo prvi prometni prekršaj mogu li tražiti smanjenje kazne bilou financijskom ili u vremenskom dijelu. Nemam namjeru negirati počinjenje kazne nego tražiti smanjenje kazne molim odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gala385 odgovoreno: 1. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. ban4074 je napisao: Nemam savjet, ali policija ti je udarila kaznu daleko ispod minimuma. 1.0 do 1.50 promila 2000-5000 kn crveno svjetlo 2000-5000 kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 1. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. 2.000 kuna je minimalna kazna za tu količinu alkohola, stativa do prave kazne od 5.000 kuna. 1.000 kuna je kazna ako se prođe kroz crveno na pješačkom prijelazu upravljanom prometnim svjetlima. Pisati prigovor u kojem izričito priznati prekršaj bez ikakve dvoumice. Priložiti potvrde o lošem imovinskom stanju i to potvrdu iz porezne i platnu listu ili potvrdu o nezaposlenosti ili školovanju i tražiti manju kaznu koju sud ima ovlast znatno smanjiti u vanraspravnom postupku. Tražiti i oslobađanje od plaćanja troškova postupka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ban4074 odgovoreno: 1. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. što se misli na loše imovinsko stanje? imam iznadprosječnu plaću, ali kad od nje odbijem kredit za stan i ostalo životarim kao i oni sa minimalnom plaćom i u debelom minusu sam.kako se to gleda na sudu ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ban4074 odgovoreno: 1. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. može li se tražiti plačanje kazne u nekoliko rata naprimjer? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 1. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. Krediti su vaša stvar, broje se samo prihodi ne rashodi. Može na rate, sve se dogovori sa referentom za izvršavanje kazne, a može i bez njega. Jadnostavno u idućih 6 mjeseci sakupiti 3.000 kuna, platiti i čuvati uplatnicu u slučaju ovrhe porezne ili zatvorske kazne, jer ta potvrda om plaćenoj kazni obustavlja ovrhe i prisilno dovođenje. Sve se može, samo treba preispitati prioritete u životu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.