Jump to content

neznam??


47000klc

Preporučene objave

pozdrav

zanima me kak to ide s tim ovrhama.moj sogor ima placu oko 50000 a od plce dobije 75 kn,jel to normalno?jel nebi banka ili firma trebala ostavit nesto za zivjet?i nj+ije to tako tek od sad nego vec 2-3 godine.kome se treba obratiti banci,fini ili upravi svoje firme.nadalje moj muz ima isto oko 5000 placu.administrativnom zabranom jedan kredit od1500 i 700 kn kredita za koji je jamac dakle uopce nije njegov.ima neko dugovanje jos pa nas zanimaa posto se njemu sad uplacuje 2800na tekuci racun dali mu fina taj dio moze blokirati ili ne?znaci njegova firma mu u startu uzima 2200 za 2 krdita?molim vas pomoc za svaku situaciju posebno hvala!!!!!i dali uopce vrijedi ono 1/3 place se smije namirit a ostalo ostaje covjeku

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na ovo pitanje sam vidio odgovor u potrošačkom kodu.

 

Dakle, banka provađa ono što FINA zatraži od nje. A FINA zahtjeva sve od banke, jer nema uvida u isnos plaće koju subjekt ima.

 

Vidiš u čemu je problem? Kada bi FINA imala uvid u iznos plaće i sve administrativne zabrane, mogli bi raditi ovrhu do zakonskog iznosa. Kako nemaju, plijene sve.

 

Super je to uređeno... :\

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija