blroso objavljeno: 20. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 20. travanj 2011. Molim Vas da mi netko hitno odgovori. Troškovi parničnog postupka su isplaćeni mom odvjetniku a on meni mije isplatio niti kune. Što dalje činiti ???? Kome se moram obratiti??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 20. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. odvjetniku je potpisana neograničenu punomoć trošak postupka odvjetnik prisvojio ali ako imaš od odvjetnika račune ,za plaćene usluge . traži povrat troškova suda (koliko je navedeno u presudi) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
blroso odgovoreno: 20. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. Odvjetnik mi nije izdao niti jedan jedini račun. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
blroso odgovoreno: 20. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. Odvjetnik mi nije izdao niti jedan jedini račun. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 20. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. bez računa nemožeš dokazati da si odvjetniku platio za zastupanjepred sudom . odvjetnik svoje naplatio iz sume iz presude. drugi put prije isplate tražiti račun. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
blroso odgovoreno: 20. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. Hvala na pomoći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fanika odgovoreno: 21. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. Ali Bove niti jedan odvjetnik ti neda račun,neusudiš se niti tražiti. Ja sam sve platila odvjetniku, naravno na ruke i sad strahujem, da se ne sjeti poslati mi šta na naplatu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
blroso odgovoreno: 21. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. Naravno da treba stahovati. Kada sam ja upitao svoga odvjetnika zašto mi nije isplatio sudske troškove on mi je poslao obrazloženje da ja nisam dovoljno platio,da nije prije uračunao trošak benzina i slićne nebuloze,tako da ispada da i sa ovim sudskim troškovima i sa mojim plačanjem nije mu dovoljno. Da li netko zna da li ima smisla žaliti se na Hrvatsku odvjetničku komoru? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 21. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. bez priznanja odvjetnika da je primio naknadu za zastupanje nema svrhe tražiti pravdu bilo gdje. kada se plaća odvjetniku za njegove usluge nije potrebno tražiti račun (koji može biti uvečan za PDV) dovoljno je da odvjetnik svojom rukom napiše priznanicu koliko novca je primio od stranke. ako se ne usudiš odvjetnika tražiti račun otkaži mu punomoć o zastupanju ,pismeno pošalji je poštom ,preporučeno i sa povratnicom . otkaz punomoći dostaviti sudu na spis broj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 26. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2011. Poštovani, nije istina da nijedan odvjetnik ne da račun, nemojte generalizirati tako ozbiljne stvari. Imate pravo tražiti račun ako vidite da Vam ga neće dati i u svakom slučaju imate pravo otkazati punomoć odvjetniku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomica07 odgovoreno: 28. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2011. Ja sam odvjetniku plaćao jedno vrijeme na ruke nekakve akontacije pa mi je naknadno ispostavio obračun za sve!!! u punom iznosu da platim ponovo!!! Pa sad vi nemojte tražit račun! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
simesime odgovoreno: 19. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2011. Trošak postupka odvjetnik prisvojio ali ako imaš od odvjetnika račune ,za plaćene usluge.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.