Jump to content

ovrha-pljenidba plaće-fina- hitno!!!!


mima_i

Preporučene objave

Može li banka zaplijeniti cijelu plaću? O, kako da ne! Već dvije godine nisam dobila osobni dohodak! Ovrhe, ovrhe. Jest, priznajem -kriva sam ?! Ali, postoji i ali! Samo na izvodima po tekućem računu koje dobivam od banke vidim: uplate plaće - isplata - interni prijenos na određeni broj - ovrha - sudski troškovi (nikada do sada nisam od suda dobila nikakvu obavijest)i tako redom. Ima još, sve se zakompliciralo. Na upite dobila sam odgovore / sami ste potpisali da vam se plijeni cijela plaća. Sama sve! Koliko znam sad Diners uzima svoje, jer zbog jednog dugovanja nisam mogla plaćati sve ostalo i krug se zatvorio. Otišla sam do Fine, ispunila zahtjev, gdje mi je otvoren taj zaštićeni račun, proslijeđen također u ustanovu u kojoj radim, ali računovodstvo i odgovorni oglušili su se o dobivenoj obavijesti banka-fina-novi račun - i osporavaju pravo na bilo kakvu uplatu po računu. Banka nema odgovora na to, Fina također. Kome da se obratim, koga da pitam? - zaista više nisam normalna. Na cijenjeni odgovor mogu dati detaljnije pojašnjenje svega. Zahvalna!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pismeno preporučeno i sa povratnicom od odgovornih u firmi traži da ti na zaštičeni račun uplaćuju dio plaće (zakonski minimum koji se nemože plijeniti).

ako ne postupe po pismenom zahtjevu

obrati se u Općinsko državno odvjetništvo za kaznenu prijavom protiv odgovornih u firmi.

 

poslije čega bi trebala biti spramna na mobing.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani (za Bovu), zahvaljujem na odgovoru, to ću učiniti hitno. Obavijest o novom računu stigao je još početko ožujka. Imam i kopiju koju sam dobila u Fini. A što se tiče mobing, imam ga svakodnevno. Već su to i prijetnje! Jednostavno psihički sam prestrašena i odlazak na posao je teška mora. A imam 32 g. radnog staža.Zapravo vade se na - pa tvoja plaća je već opterećena kreditom koji se uredovno otplaćuje preko osobnog dohotka - tvoja neto plaća sjeda na tvoj tekući račun - hajde, vodi brigu sama o svojim ovrhama. Peru ruke, doslovno. Ako mi imate još nešto savjetovati, molim, bit ću zahvalna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija