Jump to content

tuziti ili ne?


KoZa

Preporučene objave

Bok ljudi...

Hitno trebam pomoc jer cu izluditi...

Ne znam sto da radim u vezi mog slucaja.

Ukratko, bila sam u jaaaakkkkoooo losoj vezi, jako dugo. I kad vise nisam mogla izdrzati (a iz vise razloga-prijetnje, udarci, vikanje...bilo me strah otici) uspjela sam pobjeci. U kuci gdje sam zivjela sa bivsim sam ostavila sve, od odjece do knjiga i ostalih stvari i odselila se u drugu drzavu.

Nista mi nije bilo bitno. No kad su opet pocele prijetnje, email, preko drugih ljudi, ukljucujuci moje prijatelje i obitelj, odlucila sam nesto poduzeti.

Zasto bih mu sve ostavila?

No problem je slijedeci, on moje stvari ne zeli dati nikome osim mene, ali ja se ne vracam tamo radi prijetnja. Moj brat je bio kod njega, ali su ga moj bivsi i njegova mama otjerali i ocito ne samo to, posto se moj brat ne zeli vratiti tamo.Pokusala sam s policijom isto, ali on ocito nekoga zna tamo...

 

Apsolutno svi u mojoj obitelji i svi prijatelji mi kazu da zaboravim na stvari,ali ne mogu. U toj kuci sam ostavila jedinu fotografiju mojih roditelja koju imam (oni su preminuli), maminu vjencanicu i vjencani prsten.

To mu nikako ne zelim ostaviti, to su mi jedina uspomena na njih.

 

Tuzno, ali preostalo mi je jedino pitati strance na internetu za pomoc, posto mi nitko "ne moze" pomoci.

Sto da radim? Da ga tuzim?

 

Unaprijed hvala svima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo da se osvrnem na tvoj slučaj. Nebi htel biti preveč pametan,ali zakaj ne uzmeš odvjetnika koji se bavi takvim slučajevima,stvarima?...Brakorazvodi,imovina...ili u slučaju djece socijalna služba!? Majka je uvijek ispred oca kaj se tiče dodjeljivanja djece jednom od roditelja1..a opet s druge strane ako imaš i strano državljanstvo, mislim da imaš pravo povoditi se po njihovim zakonima! U svakom slučaju,uzmi si odvjetnika koji bude sve riješil umjesto tebe! A e-mailove predoči policiji države u kojoj si trenutno, za svki slučaj da ti bivši ne pokuca na vrata sadašnjeg obitavališta! Sretno i pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija