Jump to content

stručno osposobljavanje za rad


hrcak_23

Preporučene objave

Ukoliko si evidentiran u HZZ-u kao nezaposlena osoba, a vjerujem da jesi, imaš manje od 29 godina i nemaš radnog iskustva (radnog staža), obrati se svojoj savjetnici u HZZ-u, jer HZZ provodi i financira Mjeru - Stručno osposobljavanje za rad, koja je sastavni dio Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2011 i 2012.

Nedavno, tj. prije cca mjesec dana, u HZZ-u se obavilo testiranje za 50-ak osoba koje su ispunjavale navedene uvjete radi stručnog osposobljavanja za rad u u Gradu Zagrebu. Neki su već počeli ili počinju raditi tijekom svibnja, uz novčanu pomoć od 1600 kuna koju isplaćuje HZZ.

:namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To su samo psihološki testovi (nema nikakvih stručnih pitanja), za koje se ne možeš pripremiti, osim što se moraš dobro naspavati prije rješavanja istih jer su malo naporni, a i traju oko 3 sata - to se odnosi na pisani dio testiranja. Nakon toga slijedi razgovor sa psihologom (mogu se javiti svakakva pitanja), u pravilu, ne isti dan kada se rješavaju pisani testovi. To je dio koji provodi HZZ.

Kasnije se obavlja razgovor s poslodavcem, za koji naravno dobiješ poziv, i onda čekaš odgovor.

:namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija