Jump to content

Pravo na dio kuće?


brlog

Preporučene objave

Ima nas 4 djece. 3 polusestre i ja. Ja sam najmlađi. Njih 3 imaju istog oca koji je preminuo još 1971. Moja mama se nije udala za novog čovjeka ali s njim je rodila mene (1973).

Od 1980 godine živjeli smo svi pod istim krovom. Sestre su se jedna po jedna udale i iselile. Moj otac je također otišao kad sam imao 17 god. U kući sam ostao ja sa mamom.

Ona nije imala primanja. Ja sam bio zaposlen u vojsci a sada radim kao zaštitar i sve je bilo na meni što se tiče financijske sigurnosti. Kasnije sam se i ja odselio s djevojkom i nije me bilo u kući 7 godina. Ona je (pošto nije imala primanja) nakon mog odlaska prepisala kuću na moje tri sestre (mene izostavivši) kako bi mogla primati socijalnu pomoć. Vratio sam se prije 3 godine i ponovo živom u toj istoj kući sa mamom, mada nisam prijavljen na toj adresi.Zanima me da li ja imam pravo na dio kuće nakon njene smrti jer su mi sestre rekle da će one tu kuću prodati? Ne bih želio završiti na ulici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija