Jump to content

hitno savjet...ne znam što da radim


anonimno

Preporučene objave

evo ovako, parkirao sam auto na invalidsko mjesto i dobio kaznu od 500kn!!! pošto je na kazni bila samo registarska oznaka vozila, tj. nisam bio zatečen na licu mjesta, a i na samoj kazni je pisalo ukoliko vlasnika auta nije upravljao vozilom da se dođe u policijsku postaju to prijaviti, tj, da se iskaže ko je vozio jeld.... i tako sam i napravio pošto je auto na moju majku a ne na mene... napisao sam bio zamolbu gdje sam naveo da sam ja vozio to vozilo, te sam naveo da nemam novaca, student..bla bla..te molio nekakvu opomenu...

i odbili su mi zamolbu...i vratili istu uplatnicu od 500kn koju naravno nisam platio pošto nemam novaca...

ali... što se desilo ... danas mi je majka dobila na kućnu adresu kaznu od 500kn, plus nekih 100kn za ne znam što te tamo piše okrivljenik i navedeno ime moje majke jeld, da je počinila prekršaj i tak to...i što sad da ja radim?

odnosno, što majka da radi sada? nije vozila, nikad nije ni položila, niti je ikad vozila auto u životu, i ona sad dobije kaznu...a ja bio tamo dat izjavu, zamolbu, koju su mi odbili...i odgovor bili poslali na moje ime i uplatnicu na moje ime ljudi, i sad još jednu na mamino ime..pa što sad da radim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija