Jump to content

Zakon o ovrhama


DHNL

Preporučene objave

Tražim odvjetnika koji bi bio spreman upustiti se u borbu ocjene zakonitosti (ne ustavnosti) Zakona o provođenju naplata na novčanim sredstvima, a također i potegnuti pitanje odgovornosti osoba uključenih u taj cijeli proces, bilo da su nalogodavci ili izvršitelji - ako su postupili protuzakonito.

 

Govorim o općenitoj kaznenoj prijavi protiv ovog pravnog akta i osobe/osoba koje iza tog akta stoje, a ne o prijavi na temelju jednog slučaja koji bi izgledao "Tele2 mi je uzeo 643.12 kn a trebao je 641.90..."

 

Netko mi je jednom rekao da hrabri odvjetnici ne postoje kao ni drvena peć, ali ja svejedno pitam - ima li netko tko bi se bio spreman s ovime pozabaviti?

 

Ono što me zanima je odgovornost onih koji su ovaj zakon stvorili i onih koji ga sprovode u djelo.

 

Također molim da mi nitko ovdje ne citira taj zakon, znam ga pročitati i sam, traži se onaj odvjetnik koji je sposoban taj zakon preispitati. I tražiti da se nadležni sud o tome očituje.

 

Ponavljam još jednom - ovdje nije pitanje je li se u nekoj ovrsi postupilo u skladu sa Zakonom o ovrhama, nego je li to i takvo postupanje u skladu s ostalim zakonima.

 

Materijala ima dosta, neke imam i ja, a ostale imaju građani ove zemlje.

 

info(at)oklade.net

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija