Jump to content

djeca upravljaju četverokotačem


anitinica

Preporučene objave

Molim pomoć!

 

Otac je djeci u dobi od 8-10 godina kupio qwad snage 125 ccm (ili kako se to već zove), djeca naravno nemaju vozačku a niti koriste kacigu!! Voze ga sporednom cestom i poljskim putovima, no bez obzira smatram to jako opasno a i nisu dovoljno zreli upravljati takvim vozilom. Bezuspješno sam tražila po forumu kako tome stati na kraj? Zabraniti mu ne mogu da im to dozvoli. Prijaviti oca? Kome? Otac im je policajac i narvno ima "debele veze"... Help

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poljske ceste i polja se ne smatraju javnim cestama i tuda svatko bez obzira na godine može upravljati takvim vozilima.

 

Ukoliko se izađe na javnu cestu ili bilo kakvu drugu cestu kojom se odvija promet postoje elementi čitave serije prekršaja.

 

"Veza" je korupcija, svi se borimo protiv toga, pa bi trebali i vi.

 

Izvolite napisati pisani dopis policiji i pošaljite im poštom preporučeno u kojem navedite da je primatelj istog tog dopisa i nadležni centar sa socijalnu skrb.

 

Slobodno se predstavite i tražite odgovor, a rukovodstvo policije je dužno na tu vašu informaciju staviti oznaku tajnosti jer se radi o informaciji koja je zaprimljena od građanina i odgovoriti vam u roku od 30 dana.

 

Budite sigurni da će na to područje biti upućena ophodnja policije, ali samo po cesti, znate i sami koliki je postotak da će baš u tom trenutku tu djecu naći za volanom, tražiti će se očitovanje tog roditelja kada mu se neće otkriti vaš identitet, ali bi vjerovatno sam mogao shvatiti o kome se radi.

 

Po pitanju propisa iz obiteljskog prava, ne kužim se dobro u to, ali mislim da se radi o zanemarivanju odgoja djece ili nečeg sličnog i moguć je posjet socijalne radnice u taj dom.

 

Tim njegovim činom vi niste oštećena strana radi čega za sada više ništa ne možete napraviti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija