Jump to content

Nova alimentacija !


veljac1808

Preporučene objave

Izračunavaju temeljem preporuke Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, gdje su navedeni postotci od prosječne plaće u RH. Sud može cijeniti da Vi imate puno manja primanja od toga, pa odrediti i sumu manju od onih 22% te prosječne plaće.

 

A sad jedno ljudsko pitanje: Kako živite od ukupno 6.000 u protekloj godini? Jeste li prijavljeni na burzi rada? Jeste li tražili socijalnu pomoć? Imate li o tome dokumentaciju? Imate li imovine? Jeste li spremni tu imovinu prodati da biste svoju djecu prehranili? Sve biste to činili ako ste roditelj i skrbite za djecu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne bi mi bio problem uplatiti da mi bivša supruga nije "liječeni"narkoman,na održavanju hrpa tableta, što sve podržavaju njezini roditelji. Mali ima 6 godina,želi kod mene na vikend, drži se za moj auto kad odlazim a oni ga odvlače za noge i viču kako nikamo nesmije ! Ja to svom sinu nikad više neću dopustiti da doživi,a ni sebi.

Par puta ga je pustila kod mene i mojih roditelja ili kod moje djevojke koja je isto razvedena, radi u državnom uredu i ima troje dijece (5,8 i 9 god.) Dvije godine smo u vezi i moj mali kad je sa njezinom djecom najsretniji je na svijetu,što su i socijalke napisale u izvještaju kad su pričale sa njim. Htjeli smo ga voditi na more prošle i ove godine,ali bivša to neda,unatoč tome što još nije bio na moru! Oduzeo sam joj skrbništvo pred 5 god. na rastavi braka jer je bila u kaznenom postupku preprodaje droge, a sad ove godine kad sam zatražio od suda češća viđanja i susrete sa sinom sutkinja me otpilila jer sam naveo njezine roditelje kao skrbnike,a ne nju ! Ona je tužila roditelje i vračeno joj je skrbništvo na sudu iako je u to vrijeme bila na uvijetu optužena za dilanje na godinu dana zatvora (dvije uvijetno). Mene nitko nije obavijestio o tome predmetu koji se dogodio pred 4 godine!?! Zar nisam ja stranka u postupku ?!?

Sad je bivša napisala protutužbu na moj zahtijev sa svojim starim i predala u CZSS kako sam neuračunjiv,kako učim dijete lagati,da sam neuračunjiv,labilnog karaktera i da traži psihijatarsko viještačenje prije nove odluke o viđanjima sa sinom.Traži max. alimentaciju i traži da se više ne uplačuje na račun dječje štednje nego na nezin račun. Pitajte se zašto?

Često mijenja muškarce koji su obavezno narkomani(dileri) da bi mogla besplatno pušiti travu, a njezini roditelji to dopuštaju jer ih je uvijerila da trava nije droga. Droga je heroin!Ti njezine veze traju obično po godinu dana i svaki od njih slobodno noći i živi kod njih tako dugo dok imaju koristi ili ne završi u zatvoru.

Ponaša se prema djetetu kao da je igračka.Gotovo nikad je nema kod kuće..Mali nema prehrambene navike (Samo slatkiši,čokolada i puding),često se povlaći u samostalnu igru,boji se sam spavati,ne surađuje,ne komunicira sa njom na bilo koji način,odbija crtati i pisati.Po cijele dane provodi pred televizorom ili igra igrice na komjutoru sa bakom. Ja ovisim o njezinoj dobroj volji dali ću vidjeti djete ili ne..

Eto,sad znate i detalje...

Što da radim dalje? Kamo,kuda i kome da se obratim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobio sam posao na terenu,sutra krećem. Danas sam bio kod sina u vrtiću, donio sam mu njegovu novu najomiljeniju igračku Gormite-ima ih sigurno stotinu,i slatkiše za cijeli vrić. Nisam ga vidio 20 dana,jer majka neda,a kad me spazio skočio je na mene,zagrlio me tako snažno da me vrat zabolio. Nismo se prestali grliti nekoliko minuta .Plakali smo i ja i on i teta iz vrtća.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija