Jump to content

problemi s djecom


zvjezda

Preporučene objave

MOLIM VAS ZA SAVJET.KĆERKA MI JEŽRTVA PSIHIČKOG ,A PONEKAD I

FIZIČKOG NAPADA ODREĐENE GRUPICE DJECE IZ ULICE.NE ŽELI VIŠE SKORO UOPĆE DA SE IGRA VANI ,ČAK I U NAŠEM DVORIŠTU NEMA MIRA.TO SE DOGAĐA I U ŠKOLI .DANAS SAM IŠLA KOD RAZREDNICE

,JER JE JUČER DOBILA BATINE,JER JE NAVODNO ONA NEŠTO ZA NJIH NAPISALA, A ŠTO SAM SIGURNA DA NIJE VJERUJEM SVOJEM DJETETU.

DJETE KOJE JU JE TUKLO TVRDI DA NIJE I CIJELI NJEGOV RAZRED

NORMALNO STOJI UZ NJEGA.UČITELJICA TAKOĐER KAŽE SADA MISLI DA JE ONA TO PISALA I NE PITA VIŠE,NE ŽELI SE MJEŠATI.ŠTO DA JE NEŠTO I NAPISALA ,A VJERUJEM DA NIJE ZAR SMIJE DOBITI BATINE

OD DRUGE DJECE.DIJETE MI SADA JOŠ VIŠE ZEZAJU JER SU SE IZVUKLI PO NE ZNAM KOJI PUT I ČISO SE BOJIM ŠTO ĆE BITI DALJE.

ŠTA DA RADIM?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najbolje da poslusate Detektivov savjet.

Ja bih samo napomenula da dodatno ne osuđujete svoje dijete i time joj jos vise otezavate situaciju. Jer da je ne znam sto napravila ona se nalazi sama protv grupe i morate joj biti podrska. Djevojcica je zrtva ocitog mobbinga grupe djece. Ona ne mora svojim ponasanjem nista napraviti, dovoljno je da su je uzeli na pik i preko maltretiranje nje dokazuju da su grupa. Tako da, ne saljite svoje dijete pedagozima, psiholozima i sl.(osim kako bi eventualno lakse prebrodila traume) kako bi se doslo do uzroka problema, nego "posaljite" istima zlostavljace...a znamo da svaka grupa ima nekog vođu iza kojeg u Vasem slucaju vj.stoje roditelji koji ili ne znaju kakvo im je dijete ili svojim ponasanjem poticu takvo djetetovo ponasanje. Dakle, ovaj problem trebaju rijesavati roditelji, uciteljica, skola ... ne treba cekati da to samo od sebe prestane i tako napraviti svom djetetu koje je zrtva dodatne traume.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija