Jump to content

Prometni redar kazna - zalba


fazer

Preporučene objave

Prije nekih godinu dana dobio sam kaznu prometnog redara od 500kn zbog parkiranja na dijelu koji je iscrtkan zutim linijama i to u vlastitoj ulici.

Sada sam dobio doma da moram poslati podatke tko je vozio.kako vozilo glasi na mamu koja uopce ne vozi htio bi to prebaciti na sebe no prosle je 8 dana od dana primitka obavijesti.

Stvar je u tome da bi se zelio zaliti sucu jer ima par stvari, ulica je jedna od rijetkih u centru u kojoj se nije naplacivao parking pa ga je bilo nemoguce pronaci,mjesto gdje su nekad bile zute linije sada je uredno iscrtano bijelo i naplacuje se bez da se ista mijenjalo u prometnoj strukturi,takoder pise da je prekrsaj pocinjen na broju tom i tom sto nije tocno jer je na tom broju parkiranje dopusteno,znaci eventualno da pise kod toga broja...

 

Mislite da ce uvaziti ako se posalju podaci o vozacu nakon 8 dana jer koliko sam shvatio pravo prigovora imam tek nakon sto se podigne prekrsajna prijava a ne na ovo o dostavi indentiteta?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mogli ste se lako izvući na način da ste naveli da ste vi upravljali, a potom se pozvati na čl. 31. Ustava.

 

Ovako ste se navukli na još jednu kaznu, jer od ljetos se moraju dati podaci o vozaču i tijelima lokalne uprave koji dobivenim novcem pune svoje proračune.

 

 

http://www.zakon.hr/z/94/Ustav-Republike-Hrvatske

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija