Jump to content

alkohol 1,25 odmah po konzumaciji


noluck

Preporučene objave

Zaustavljen sam od strane policije prije 20ak dana, pristao na alkotest i napuhnuo 1,25. Stvar je u tome da sam policajcu rekao da sam upravo konzumirao alkoholno piće no nije mi ponuđeno da alkotest ponovim za 15 minuta. Nisu mi pokazali niti atest uređaja kao niti ovlaštenje za rukovanje. Prigovor sam napisao i poslao. Vozačku su mi odmah oduzeli na 8 dana, vratili je nakon isteka zaštitne mjere. Policajac je pri samome mjerenju razine alkohola u krvi (dahu) izjavio da mu izgledam priseban i da na prvi pogled ne bi rekao da sam pod utjecajem alkohola. Kakve su mi šanse na prekršajnom sudu? Nemam prijašnjih prekršaja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

U zapisniku nisu naveli vrijeme zadnjeg konzumiranja usprkos mojoj izjavi. Zaustavljen sam u 00.40 a ispitivanje je izvršeno u 00.42. Izjavio sam da sam konzumirao dva piva (što je točno) te da sam zadnje piće popio neposredno prije zaustavljanja od strane policijske patrole! U zaspisniku nije navedeno niti iz kojeg smjera sam se kretao...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija