Jump to content

Ovrha od Dione od 1996,god,HITNO


lola56

Preporučene objave

Dobila sam 2006.godine prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave od Dione-Dinove od 1996.god.Na Rješenje i Prijedlog sam uložila žalbu i pozvala sam se na Zastaru-Sud je stavio izvan snage rješenje o ovrsi ali me je pozvao na ročište, zakazano za 11.mjesec o.g.Ne znam što da radim i kažem na ročištu,obzirom da nemam dokumentaciju o plaćanju računa Dione od 1996.godine.Stvarno nisam mogla pretpostavljati da moram čuvati 15 god račune??? Molim pravnog stručnjaka za odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam priznala dug jer nisam do 2006.godine ništa ni od koga niti dobila.Tek 2006 mi je javni bilježnik poslao prijedlog za ovrhu a ubzo nakon njega i sud prijedlog po kojem se obustavlja ovrha ali se nastavlja kao postupak protiv platnog prometa.Mislim da sam ovo točno napisala.Ne znam te njihove pravničke i sudske izjave.... Ja mislila da su uvažili zastaru,kad ono "parnica".Dakle odmah izjavljujem zastara i ne priznajem ništa.Kao "jazavac pred sudom".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija