Jump to content

Loše pamčenje


grozni

Preporučene objave

######## pamčenje te stvarno loše služi,evo citata tvoga posta.

 

 

Ne mogu ne odgovoriti jednom od naših kolega koji ima odgovo r skoro na svako pitanje ! Dragi kolega ,ako me pamćenje dobro služi,donedavno ste tražili savjete kako da se zaposlite kao profesionalni vozač a sada odjednom niste sposobni za bilo kakav posao. Isken pozdrav svima onima koji to zaslužuju!

 

U ovom postu si napravio nepravdu(bio je još jedan stvarno uvredljiv ali on je obrisan) čovjeku zbog svog lošeg pamčenja a i drugi korisnici su se neznam zašto našli u njemu.Jasno mi je da je ovdje puno nas s.e.b.n.h ali bi se ipak trebali držat one stare "ispeci pa reci".Tako bi i urednik trošio manje lokota,a sada da pojasnim gdje te pamčenje nije poslužilo.

 

Kolega xx kad se interesirao za posao nalazio se u profesionalnoj mirovini znaći mogao se zaposlit legalno.

U međuvremenu mu se zdravstveno stanje pogoršalo (dobio opču nesposobnost za rad)zato logično da je napisao da se ne osječa sposobnim za nikakav posao.

 

Eto ni ja nisam mogao ne odgovorit iako se direktno mene netiče,ali me nepravda boli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Međusobne razmirice i prepirke između sebe i drugih korisnika bi bilo najbolje da rješavate putem PM-a, a ne otvarati novu temu sa nekakvom neprovjerenom dijagnozom (u ovom slučaju "Loše pamĆenje" - meko "Ć" ;-) ) u namjeri da prozivate nekog korisnika zato što vam se njegov tekst ne sviđa i o tome raspravljate na ovom podforumu.

 

Takve teme ne koriste nikome i sadržaj teksta je takav da se može očekivati od ove teme (viđeno više puta ma braniteljskom podforumu) samo svađa i prepirka.

 

Tema editirana i zaključana.

 

 

Citiranje tj.quotanje:

 

Kad nekog citiraš, prvo njegov tekst kopiraj, a potom klikni gore na tab iznad slova BOJA (imaš dolje u slici opisano) i kad ti se otvori novi prozorčić, tekst koji želiš citirati samo "zalijepiš-paste" u taj prozorčić i stisneš na tipkovnici "Enter", a onda ispod toga ako želiš, možeš upisati svoj komentar.

 

To sam ti napisao (ne iz razloga da ti pametujem) iz razloga što je opcija quotanja tj.citiranja izmišljena i napravljena da bi se mogao raspoznati i razlikovati tekst koji su napisali drugi korisnici od onog teksta koji sam napišeš.

 

Evo, Prtscn (printskrin :-D ) i malo sam se potrudio u PS-u:

 

qqpamq.gif

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija