Jump to content

Stiglo mi rješenje (HRVI) šta da radim sad, tužba ili ??


signo

Preporučene objave

Mislim da je većini poznata moja problematika novopečenog kojeg se želi izgurat za socijalu, uglavnom podnija sam u ured državne uprave zahtjev (15 06 2011)za HRVI mada sam upoznat da od toga nema ništa ali pošto se planiram povlačit po sudu sa institucijama naše ljepe Domovine tj idem do kraja (iz revolta i satisfakcije mada se ishod već zana ) nakon par dana od podnošenja mi je stiglo rješenje NE priznaje se status hrvi te sam se odmah žalija i od tada čekam do jučerašnjeg dana stigla su mi dva rješenja.

 

Prvo rješenje Zagreb 20 rujna 20011. drugostupanjsko rješenje (MOMBS) donosi rješenne ŽALBA SE UVAŽAVA.

Poništava se rješenje Ureda državne uprave SD županije od 16 lipnja 2011 i predmet se vraća prvostupanjskom tijelu na ponovni postupak.

 

Pouka o pravnom lijeku:

Protiv ovog rješenja nemože se izjaviti žalba ali se protiv njega tužbom može pokrenuti upravni spor kod Upravnog suda RH u roku 30 dana od primitka.

 

Drugo rješenje Solin 20 .10. 2011 prvostupanjsko rješenje ponovo Ured drž uprave SD županije glasi.

 

1.odbacuje se zahtjev za priznavanjem statusa hrvi.

2.odbacuje se prijedlog za povratak u prijašnje stanje

Pravni pouk:

protiv ovog zaključka može se izjaviti žalba u roku od 15 dana od primitka rješenja MOMBS-u

 

 

 

E sad tužba ide sigurno Upr sudu ali šta je sa ovom žalbom Uredu državne uprave u roku 15 dana (žalit ću se i na njega) oba rješenja sam dobija isti dan.

 

Ko mi može odradit kvalitetno sve vezano za tužbu ( odvjetnik, ured za pomoc braniteljima ili netko treći). Šta mi predlažete u ovoj situaciji i dali je ovo redovan postupak ide sve nekim redosljedom ili ne.

 

 

 

 

Mislim da Medeni ima slične probleme pa bi zamolija sve koji imaju neki dobar savjet neka piš mada znam šta mi je radit ali mi tribaju potvrde da sam siguran da nebi nešto propustija, zahvaljujem!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala vam branitelji moji,hvala na svesrdnim i iscrpnim odgovorima, šta se se us..li" neće život stat ako majka napusti kormilo doći će miki maus dat će nam on po piksi ali dobro bar će nas ujedinit dok se bude prosvjedovalo tako da nije svako zlo za zlo eee ali onda neće bit nas nevidljivih koi su svima teški , mi ćemo vas bodrit iz naslonjača jer jeb..a nema se za kartu,iman neki filing da ste mi svi u depresiji i letargiji, pa neću ja ni niko drugi odnit nikome njegov krvavo stečena a u nekim situacijama masno plaćeni status njegovovisočanstvo HRVI rekli bi neki no sikiriki to su stečena i ustavom zagarantirana prava,koliko ja znam još nije predizborna šutnja i fakat mi nije jasno ZAŠTO se uporno ignoriraju i na ovaj način ponižavaju upravo one skupine branitelja koji se zere nisu okoristili o ovu prokletu državu, pa bogati jeli se vi nas sramite šta nismo i mi jamili aaa" šta nismo na vašem levelu ili je sporan iznos naših mirovina pa se ne želite družit sa luzerima, a bogati ja ni na kraj pameti ma nećete mi valjda među kukurikavce..... kuku,,,znate šta budite vi meni lipo dobri i pošteni ka šta sam i sam, samo ovako nastavite i odnit će nas đava ka da nikad nismo ni postojali!!!! Kuku lele.

 

Napomena: jazavci nemaju pravo odgovarati inače ću to shvatit osobno,toliko.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija