getmeister objavljeno: 16. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 16. studeni 2011. Molim bih za pravni savjet, naime Iz nevjenčanog braka imamo dijete od 3 godine. Prijavljena sam na adresi u V. Gorici. Bivši je priznao dijete i dao potpis za prijavak boravka djeteta na toj adresi. Ja sam preselila na drugu adresu u Karlovcu i dijete je trenutno sa mnom. Kako prijaviti dijete na adresu u Karlovcu bez njegovog pristanka ? Nas dvoje nikad nismo živjeli na istoj adresi. Dogovor je da dijete vidi svaki drugi vikend, međutim maltretira me i prijeti da će mi oduzeti dijete ukoliko ga nedam kad on hoće. Što mi je činiti ?! Hvala unaprijed Danijela Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tanjarac odgovoreno: 26. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2011. prvo odi na nadležni sud itraži uvjerenje/potvrdu (ne znam točan naziv čitabe) da je dijete povjereno tebi na odgoj i čuvanje (koliko sam shvatila za to ti ne treba otac djeteta),e,onda dijete s tom čitabom možeš normalno prijavit. A bez te čitabe nemožeš dobit nikakvu pravnu zaštitu,odi usput,što prije do socijalnog da te savjetuju što raditi,a imaš i udruge za zlostavljane žene... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.