Spinn objavljeno: 30. studeni 2011. objavljeno: 30. studeni 2011. Tj, može li se ugovor o prodaji izmedu d..-a i sindikata MUP-a smatrati trgovackim ugovorom? Mi iz d..-a smo pozvali na plaćanje sindikat MUP-a, na što su nam oni odgovorili da je potraživanje zastarilo(cca. 4.5 godina je prošlo od datuma dospjeća računa).. Nekom laičkom logikom, mislim da ovo i nije trgovački ugovor, ali.... Citiraj
dioničar odgovoreno: 30. studeni 2011. odgovoreno: 30. studeni 2011. Poštovani, sindikat, kao udruga građana nije trgovac prema ZOO-u niti ZTD-u jer se ne bavi niti jednom djelatnošću u svrhu stjecanja dobiti na tržištu, pa se ovdje ne radi o trgovačkom ugovoru...zastara je 5 godina. Citiraj
Spinn odgovoreno: 1. prosinac 2011. Autor odgovoreno: 1. prosinac 2011. Zahvaljujem na brzom odgovoru Citiraj
KaLEl00 odgovoreno: 3. veljača 2015. odgovoreno: 3. veljača 2015. Zanima me na što se odnosi izjava koja se mora potpisati kod javnog bilježnika prilikom otvaranja TD: 70-685 da ne postoji dugovanje drugih trgovačkih društava u kojima je isti vlasnik? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.