kaja24 objavljeno: 2. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2011. Imam ponudu za posao trgovačkog putnika po Hrvatskoj za njemačku tvrtku. Njihov je prijedlog da otvorim d.. ili obrt, budući me ne mogu zaposliti u Njemačkoj. Interesira me da li postoji koje i kakvo drugo rješenje (za mene najpovoljnije) osim otvaranja vlastite tvrtke ili obrta. Molim vas vaša iskustva, savjete, prijedloge ! hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lamaria odgovoreno: 7. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2012. štovana! Najpovoljnija varijanta za vas je otvaranje obrta,druge bolje mogućnosti nema,plaćate porez samo na ono što ste naplatili,poslovne knjige su jednostavne,troškovi otvaranja minimalni.ako imate kakvih konretnih pitanja javite se na email marija.vela@vocatio.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.