Jump to content

u grijehu a parkiran


knob

Preporučene objave

bok. izašao sam van, stao, popio pola litre vina, otišao dalje ... na neki koncert popio još 3 ili 4 piva, maznuo još jedno dva pelina ,...

što je najbolje nisam nešto baš bio jeo.-

 

idem doma u 4 ujutro, računam nema nikoga-- rano je- policija bla bla i u kombi stavim još osam ljudi koje ću kao doma odvesti manje više usput.

 

i naravno ovog jednog baš treba tamo odvest jel mu je hladno, prolazimo na semaforu lijevo kad murija na na crvenom. 100m dalje- ja uvjeren da će se okrenuti, stajem sa strane na parkiralište i gasim svjetla--- vidim ide ŠKODAAA i gasim motor.

 

onda kreću problemi. gdje je pomoć ? gdje je trokut ? koliko vas ima ? ... jeste šta pili :) reko' jesam ali neću puhat jel smo tu parkirani, sjedimo mrtvi pijani u kombiju i čekamo još malo da dođemo ksebi da idemo doma. naravno, on je rekao da sam maloprije dolje prošao i da je ON mene VIDIO kako JA vozim minutu niže. ja kažem da to nisam ja i da smo mi ovdje mrtvi pijani i da je kombi ovdje parkiran, ugašen i da sam ja zatečen tu od strane njih,.

 

no, .. da skratim. 8 dana bez vozačke, povreda članka 199 stavak 2, odbio puhati članak 282 zakona o sigurnosti na cestama

 

Editirao moderator

 

ovak, dali ja imam ikakve šanse se braniti s time da sam bio pijan u svojem vozilu koje je stajalo parkirano na parkiralištu i da nisam upravljao vozilom .....

ovo što je on vidio nek okači mačku rep :)

 

za sve ovo imam još 8 svjedoka koji su mi hvala Bogu prijatelji od djetinjstva i na koje stvarno mogu računati vezano za bilošta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovdje rame za plakanje nećete dobiti.

 

Stići će vam poziv na sud, moguća kazna se kreće od 1.700 do 15.000 kuna ili 0 kuna uz kaznu zatvora moguće i uvjetnu.

 

Slijedi i zaštitna mjera zabrane upravljanja kategorijom kojom ste upravljali od 1 do 12 mjeseci, moguće i do 24 mjeseca ako ste ranije kažnjavani zbog alkohola, moguća je opet uvjetna kazna zabrane upravljanja.

 

Ako niste ranije kažnjavani a na sudu jasno priznate prekršaj, a sa sobom donesete dokaze da imate loša materijalna primanja i da vam zaštitna mjera zabrane upravljanja znači gubitak prihoda, sud će vam umanjiti kaznu na razuman minimum.

 

Poricanje krivnje znači pozivanje policijskih službenika i moguće povećavanje troškova prekršajnog postupka.

 

Sa svjedocima oprezno jer su sudovi su navikli na stare prijatelje, ekipe sa klupica, društva iz kladionica i vinskih podruma, jer ako se tom sucu zaista radi, može izvesti predstavu da svi ti navodni svjedoci pokupe kaznene prijave zbog krivokletstva, a vi za poticanje.

 

Preporučam vam kvalitetnog odvjetnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija