Jump to content

udario nas kamion


sentinela

Preporučene objave

otac se sa parkirnog mjesta uključivao u promet unatrag. na cesti je bio nepropisno parkiran veliki kamion (i to čak NE na svojoj strani ceste....) koji je kad je otac izlazio na cestu stajao. odjendnom nas je taj isti kamion puknuo, išao isto unazad, a da nije provjerio da li mu je put slobodan, što je i sam vozač kamiona vikao poslije 'jooj nisam gledao'.... i sad ispada da smo mi njega puknuli što niti fizički nije moguće jer je nama udubljena desna strana kombia, strana, ne kraj tako da...ne znam kako bi se kombi mogao kretati u stranu i 'nabosti' se na kamion. mislim smiješno skroz... auto ide ili naprijed ili nazad k vragu haha ne ide u stranu...a mi sa strane imamo udubljenje jer nas je kamion spucao sa svojim krajem kad smo mi već napola izašli na cestu... ugl... ja bih u prigovoru napisala kako je taj kamion kao prvo bio nepropisno parkiran, odnosno zaustevio se na cesti i stajao, kao drugo nije provjerio da li ima slobodan put kada se kretao unazad i to po krivoj strani ceste!! i još nije niti sva četiri žmigavca upalio kad je išao u rikverc, na nas... i još je sam lik rekao kak nije gledao... i ja sam bila u kombiu s ocem pa bih sebe navela kao svjedoka. nadam se da ste skužili :) molim pomoć :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ali taj kamion je bio tamo parkiran tj stajao na cesti jer su obavljali neke radove na zemljištu pored ceste! tko zna kad bi se on maknuo! možda za pola sata tek! ne znam tko bi to čekao... u zakonu piše 'koje se kreću' kamion se nije kretao. stajao je. jel vozač uopće bio u kamionu nemam pojma. samo znam da kad smo bili napola na cesti, puknuo nas je.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dakle, vaš otac se isparkiravao i u tom trenutku ga je pokupio kamion koji je bio tamo stajao, i odjednom je odlučio krenuti u isto vrijeme kad i vaš otac. Dovoljan je trenutak nepažnje.

 

Vjerujem vam svaku riječ, no za sud to nije bitno, za sustav ste krivi, ima stotine sličnih slučajeva.

 

Lijek: zaboravite na taj događaj, ubuduće se parkirajte u rikverc, stvar je navike.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je samo vaš otac prijavljen od strane policije sudu, tada nađite vozača kamiona i recite mu da svjedoči na sudu da ste razmjenili podatke na mjestu nesreće i kako se radi o prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom, ne vidite razlog zašto je uopće policija radila očevid, kada to nije obvezatno zakonom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija