Libra00 objavljeno: 14. prosinac 2011. Dijeli objavljeno: 14. prosinac 2011. poštovani, poslodavac je izdao nalog za obustavu plaće iz razloga što državni inspektorat uvidom u poslovanje tereti firmu za nekoliko prekršaja,između ostalog i za reklamaciju zbog koje je inspektorat i pozvan na uviđaj u trgovinu. Zanima me dali firma ima pravo na to općenito? te u kojem iznosu može smanjiti plaću?, i iako još nema riješenja o kazni niti je osoba (tj ja) koja vodi "odjel" reklamacija kvalificirana ni obučena na bilo koji način za vođenje navedenog posla. Dakle ako nemam apsolutno nikakvo stručno obrazovanje ni obuku iz područja zakona o zaštiti potrošača niti znam išta o pravnim regulativama. Mislim da je firma dužna zaposlenike primjereno obučiti određenoj vrsti posla a ne pustiti da se zaposlenici snalaze sami. ili?? hvala.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.