Jump to content

Prolazak kroz crveno


Kael

Preporučene objave

Ušao sam u raskršće maksimirske i ravnica pod žutim svjetlom i naravno, dok sam bio u raskršću- upalilo se crveno, a malo za tim i plavo svjetlo.Dva policajca u autu su me sparkirali sa strane. Samnom je u autu bila moja djevojka.Dali su mi da pušem i napuhao sam nula promila.Znam da sam kriv, ali me zanima dali mi se isplati lagati i tvrditi da sam prošao kroz žuto s obzirom da imam svjedoka ili priznati krivicu i tražiti da me poštede kazne jer sam u minusima i kreditima do grla, a ak ostanem bez vozačke- ostao sam i bez posla.?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bolje vam je pisati prigovor u kojem izričito priznajete prekršaj i tražite neizricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja radi nekažnjavanosti i priložite ugovor o radu ili neki dokument u kojem je navedeno da vam je posao upravljanje motornim vozilima.

 

Ako ste ranije (zadnje 3 godine) kažnjavani radi istih ili istovrsnih prekršaja ili ako niste vozač na poslu, naravno da sud neće "popasti" tu priču te vam slijedi primjerena sankcija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija