Jump to content

Pismeni dio posebnog dijela- Vaša iskustva molim


anonimno

Preporučene objave

Pismeni službeno traje 4 sata, ali već nakon sat i pol-dva tip počne škiljit kroz vrata i pita: "ste gotovi?". Ispitivači strogo paze da se pismeni sastoji od zadataka koje obično obavljaš na poslu. Sa sobom možeš imati svu literaturu koju dovučeš, šprance, skripte itd. Osim toga, obično su kandidati sami u prostoriji pa se čak možete i međusobno konzultirati (ali ne previše-naime, svi su u frci). Poslije će ispitivač pregledati tvoj rad i malo ćete o njemu porazgovarati i to je to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uhhh, fala na savjetu.

 

Netko mi je rekao da je zadatak više u formi eseja.

Molim te reci, to kad veliš da ispitivači razgovaraju o radu--jel to predstavlja usmeni dio posebnog dijela ili je to više kao komentiranje pismenog posebnog djela.

 

Moja institucija će vjerojatno uskoro sve slat na DSI, ja sam se prije sam prijavio pa sam sada kao ledolomac i svi gledaju kako ću proć brrrr :-(

jedino znam da će me ispitivat Financije, a sad dali ono što radim (finacijska tržišta) ili i drugo (carine, poreze) nemam baš nikakva pojma.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija