Jump to content

kupio sam auto koje je pod ovrhom


romeov6

Preporučene objave

Evo da Vas zamolim za pomoć,savjet što da radim.Kupio sam auto koje je pod ovrhom,a to sam saznao tek kad sam ga pošao odjavit.Uglavnom,saznao sam da je auto pod ovrhom zbog dugova prvog vlasnika,a ovrha je od 2 mj.2009.E sad ja sam treći vlasnik,a drugi vlasnik je napravio kupoprodajni ugovor u 8 mj. 2008 ali tek je u 2011 platio porez na prijepis,jer ga je prodavao ,pa da ga može prenijet na mene.I naravno, kada sam ja pošao odjavit auto saznao sam da je pod ovrhom.Što mi je radit sad???Ako je on napravio ugovor u 08. 2008,a ovrha je od 02.2009 imam li se ikakve šanse na to vadit?

Hvala unaprijed...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

romeov6 je napisao:

Hvala na brzom odgovoru,to znači da njegov kupoprodajni iako je napravljen prije ovrhe sad više ništa ne znači??Već sam pokušao vratit auto,ali ovaj to ne želi ni čut.

 

On se na temelju kupoprodajnog ugovora može upisati kao vlasnik samo kada prvi vlasnik koji je dužan ovrhovoditelju podmiri svoje dugovanje jer to nije učinio odmah.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija