Jump to content

Molim pomoć 2


Vraguz

Preporučene objave

Naime imao sam sa bratom veliku svađu oko toga ako "blendanjem" ili "blicanjem" upozorim nadolazeći auto da je policijska kontrola ispred njih, ja zbog toga upozorenja mogu biti kažnjen sa 2000 kuna i da tako stoji u zakonu.

Budući da to naprostno ne mogu vjerovati nisam se složio s njim i rekao da je to samo bila novinarska "patka" i da takvo što zakonodavac nije odobrio.Mene zanima šta je od toga istina ili ako me netko može uputiti na neki čl. koji dokazuje mi krvio..

Unaprijed hvala :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To nema elemenata prekršaja.

 

Vozač koji je uočio policiju na putu uočava i drugo vozilo u susret opravdano smatrajući da taj drugi vozi prebrzo, upozorava ga svjetlosnim signalima ne na policiju nego na njegovu veliku brzinu, te time doprinosi sigurnosti prometa na cestama, opisano u čl. 76. i 77. ZSPC-a.

 

To je lijepa i pohvalna navika naših vozača.

 

Nemojte se svađati s bratom i ne vjerujte u novinarske "patke".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru... što se tiče svađe s bratom to je sad otišlo na drugi nivo,jer ja sam "mlad" i neuk a on je stariji i obrazovan.U današnje vrijeme,ljudi vjeruju onome što pročitaju u novinama(žalosno),iako novine bez ikakovog pardona mogu stavljati ne provjerene informacije ne razmišljajući o posljedicama,što me još više žalosti.Tako da ovim putem poozdravljam sve novinare i poručujem da su uspjeli posvađati braću koja su istinski bila povezana i na taj način su unjeli razdor u našu obitelj te neka im to bude primjer šta njihova ne stručnost može u krajnoj liniji prouzročiti...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija