Jump to content

Pauk u Sesvetskom Kraljevcu (ZG)


sthwicked

Preporučene objave

Pauk mi je digao auto koji je bio parkiran kod želježničke postaje S. Kraljevec. Auto je stajao na cesti, uz nogostup, parkiran na način da se neometano može odvijati pješački i motorni promet. Doduše, možda malo preblizu zavoju. Mjesto na kojem je bio parkiran je dan/noć zaparkirano, kao i ostatak ulice (zbog neposredne blizine ž. stanice i nepostojanja javnog parkirališta).

 

Nijedan od tridesetak automobila parkiranih na sličan način nije nikako kažnjeno i super za njih, ali zar nije zakon jednak za sve? Imam li tu kakvu osnove za žalbu?

 

Sljedeće, na deponiju mi je službenik prvo izdao papire za krivi automobil, a tek kasnije mi je izdao potvrdu za moj auto, koju, njegovom greškom nisam potpisao. Dakle, ZGparking nema nikakvu potvrdu da sam ja svoj auto i uplatnicu za "uslugu" premještanja vozila preuzeo. U kojem roku meni teče mogućnost žaljenja kad službeno nisam ništa preuzeo?

Inače, može li se ta "usluga", kako je navedeno na uplatnici tretirati kao poklon i ne platiti, jer je ja nisam tražio?

Treba li negdje biti fotografija vozila u prekršaju?

 

Najgora stvar je što svaki dan gledam kako pauk prolazi pokraj skupocjenih automobila parkiranih na zebri ili nogostupu i ne diže ih, a moju krntiju dignu odmah. A da ne govorim kako na deponiju nije bio niti jedan automobil mlađi od 15 godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija