Jump to content

konzumiranje alkohola na javnoj površini


afrikaner

Preporučene objave

ako bi mi neko mogao pomoći...

 

situacija (u osijeku di je to kaznjivo). trojca zatečeni (svi 17 god), dvojca prijavljeni za konzumiranje alkohola na javnoj površini po vlastitoj izjavi (jes pio? pa malo),niko nije alkotestiran... alkol koji se pio je proliven prije, ostali alkohol bio zatvoren...

 

e sad ja sam dobio prijavu ovakvu:

"dijete predmetne mlt. Ime Prezime (datum rodjenja) iz Osijek, Adresa i br. zatečen kako na javnoj površini u Parku tom i tom u Osijeku konzumira alkoholno piće bambus. U svezi čl. 150 čime je počinio prekršaj 64. stavak 1. Odluke o komunalno redu Grada Osijeka, kažnjiv po članku 148. stavku 1. točki 4. iste odluke te se temeljem istog propisa novčana kazna u iznosu od 1000 kuna."

 

e sad ja sam mislio kad bi se žalio da nisam pio da je to bila boca od kole i da nije bio alkohol i posto sam vidno bio normalan da tvrdim jednostavno kako nisam pio alkohol...

 

ili da se zalim kako sam maloljetan i nemam primanja? meni se ovo prvo cini bolje jer nema dokaza da sam pio a mogu rec da nisam priznao tamo nego da sam se zbunio i neznam sta sam reko ili da je on pitao jel ti ovo pijes da sam ja za kolu reko da...

 

 

hvala na pomoći puno bi mi znacila...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da shvacam to s ukorom... samo sto je problem sto mi je u procesu kazneno djelo zbog marihuane... i dali to ima ikakve veze, policajac nam je rekao kao da se zalimo i da navedemo da je prvi put i ja pitam kao dali to ima veze on kaze da ne jer je to kazneno djelo zbog zloupotrebe droga, a ovo prekrsajna prijava zbog konzumiranja alkohola na javnoj povrsini i da to nema veze jedno s drugim i da je meni znaci prvi put... jel to tocno? dali vi mislite da bi s onom pricom prosao mozda bolje ili mozda cak gore (ako se uzme u obzir da nepostoji dokaz da sam pio jer je sav alkohol bio neotvoren)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobro mi je poznata Odluka o komunalnom redu Grada Osjeka. Tu odluku su željele kopirat/kopirale mnoge jedinice lokalne samouprave.

Ne možete Vi toliko dobro lagati koliko Vas sudac može dobro procijeniti. Skrušeno priznajte djelo i obećajte da to više nećete činiti, veća je vjerovatnost da se izvučete samo s troškovima za utvrđivanje prekršaja i sudskim troškovima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija