Jump to content

Manja krađa u H&M-u


nika123

Preporučene objave

Poštovani,zamolila bih vas za pomoć.

 

U H&M je moja mlađa sestra htjela uzeti naušnice u iznosu od 70tak kuna,no naravno uhvatili su je. Ima 20 godina, studira, radi preko student servisa i nikada prije nije bilo u sličnoj situaciji.

 

Tamo sam joj ja došla platit tu robu, no sve su oni s njom obavili ranije,bez mene.

 

Navodno joj je žena iz osiguranja zapisala nešto na papir čiji je duplikat dala policiji,a policija joj je također uzela sve podatke. Ona to nije pročitala dok je žena zapisivala jer nije imala naočale,a niti su ju to ponudili da pročita ili da joj daju kopiju.

 

Kada je sve to bilo gotovo su ju pustili kući i rekli joj kako će joj to ostati zauvijek u dosjeu te ako bilošto slično napravi da će dobiti kaznenu prijavu. Također su joj rekli da na kraju mjeseca uzimaju nasumično 5 takvih slučajeva i šalju na sud.

 

Kada je pitala da li joj mogu javit ukolko će baš nju tvrtka sudski gonit su joj rekli da se pomoli da je ne izvuku i da ako ju izvuku će joj sud javit. A kada je upitala što se može dogodit pri tužbi,rekli su da nisu vidoviti.

 

I sada,kada to ona može očekivat da joj dođe i da li je uopće realno da ju sudski gone pošto je to prekršaj od 70 kuna i to plaćen? Također nas zanima da li će joj na adresu dolaziti nešto od policije te ako da,nakon koliko vremena? Te da li to zaista zauvijek ostaje u dosjeu i kakve probleme može uzrokovati?

 

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija