Jump to content

nestali pojavili se za 20 min


jera

Preporučene objave

u kratko . kriv sam. napuho 0.8 i vadili mi krv i urin. ne sjecam se dogadaja. od saznanja policije doznajem da je bio jos jedan auto i da je ozljeden suvozac isto tako iz pouzdanih izvora saznajem da je vozac u redu. ali nije mi jasno steta na drugom autu je velika snosim krivicu u redu kriv sam i ne sporim. ali zaima me ako je vozacev sic u totalnoj komi a suvozacev citav dali postoji mogucnost da su zamjenili mjesta u tih 20 min i da je suvozac bio vozac a vozac suvozac i dali i suvozac podvrgnut alko testu. napominjem ja se nicega ne sjecam mene je hitna otpeljala navodim saznanja.kriv sam i ne sporim ali ne zelim da me gule neposteno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

moja krivica nije upitna za alkohol nego kosto sam sazno upravo ja sam bio u ogradi zabijen i steta mog auta ne prilici steti drugog, ukratko ja nemam vise auto, a na mom autu nema niti nekih dokaza da sam udario drugi auto zato sto je moj srebrni a drugi crveni a na mom autu nema znakova transvera crvene boje a ja se ne sjecam . to znaci i da sam se zabio u ogradu mogla je svaka susa s razbijenim autom proc i stat ispred mene pozvat hitnu i rec da sam ga udario. nista mi nije jasno.platit cu kaznu za alkohol i sve ali spreman sam dat sve da mi dokazu da sam nekoga zaista lupio jer je ipak rijec o auto cesti i velikoj brzini po mojim procijenama i kako moj auto izgleda niko nije trebo ostat ziv u drugom i ko je uostalom vidio da se vozi 80 po auto cesti.drugog vozaca koji je vozio "polako 80"

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija