Jump to content

Boravište/prebivalište prijava


zeko_zeko

Preporučene objave

Poštovani,

 

moj "problem" je sljedeći.

Radim u Zagrebu, živim u Sisku (prijavljeno prebivalište).

U radnom tjednu (pogotovo zimi)ostajem 3-4 dana tjedno (ili vikendom)kod sestre u Zagrebu da manje putujem . I tako to već dvije godine.

Moje pitanje je da li moram u Zagrebu prijaviti boravište, a ako moram po kojoj je to osnovi? Za sada se ne namjeravm preseliti u Zagreb jer nemam financijskih mogućnosti.

Pitam iz razloga što u firmi u kojoj radim očekuju od mene da se prijavim u Zagrebu, a u svrhu da mi se onda umanje putni troškovi.

 

Poozzz i hvala na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam sličan problem pa i mene zanima kako postupiti u slučaju kad želim na svojoj adresi prijaviti prijatelja koji kroz cijelu godinu ali povremeno boravi u mom gradu.Zanima me koja je procedura s obzirom da sam jedna od suvlasnica na nekretnini koja je dvoetažna,ali nije etažirana, nismo napravili razvrgavanje suvlasničke zajednice, ali svatko od nas dvoje je u posjedu svoje odvojene etaže.Moja je jedna etaža, a od drugog suvlasnika druga etaža, ulazi su odvojeni.Ja svoju etažu već duže ne koristim te bi moj prijatelj tu povremeno boravio bez naknade.Imam osobnu kartu na kojoj je evidentno da sam ja prijavljena na toj adresi, kao i riješenje prema kojem sam u suvlasništvu 1/2.Zanima me mogu li sama prijaviti boravak svog prijatelja ili mi treba i suglasnost drugog suvlasnika,te koja je procedura?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija