dorangora objavljeno: 5. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 5. ožujak 2012. Poštovanje! Nagomilalo mi se prilicno poreza sta na vozila sta na dohodak koje godinama nisam placao i sada sam u mogucnosti taj iznos platiti odjednom pa me zanima sto je s kamatom.... Nacuo sam da ukoliko cijeli dug platim odjednom da sam osloboden placanja kamate, jeli to istina? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marco24 odgovoreno: 7. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2012. to će biti vrlo skoro, ali za sada se još ne. valjda moraju napraviti nekakav pravilnik tko može dobiti oprost kamata Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubrika odgovoreno: 10. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2012. Narodne novine od 28.2.2012 (broj 25) Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o posebnoj mjeri naplate poreznog duga uzrokovanoga gospodarskom krizom - članak 10.a, 10.b. i 10.c. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.