Jump to content

Zatvorena cesta- upozorenje


ZendraCRO

Preporučene objave

Poštovanje,

 

Jučer sam dobio pismeno upozorenje (pošto do sad nisam bio kažnjavan) za vožnju po cesti na kojoj vrijedi zabrana kretanja za sva prometna vozila. Imam nekoliko pitanja :

1. Da li je to drevni mit ili istina da zabrana ne vrijedi ako se cesta ne sanira u roku od 2 god. (zato jer je ta cesta zatvorena vec oko 3 god.)?

2. Zašto je u upozorenju napisano da sam počinio prekršaj iz članka 163. stavka 1. ZSPC-a ( bio sam uredno vezan sigurnosnim pojasem) ?

3. Da li postoji mogućnost pošto sam vlasnik zemljišta i jedini put do tog zemljišta je ta cesta , da dobijem dozvolu kretanja po toj cesti? Jer ta cesta također vodi u jedno malo selo i normalna stvar da stanari imaju pravo prolaza.

 

I još ukratko da objasnim zašto mi je toliko važno korištenje baš te ceste. Ja sam student i svaki dan putujem iz KŽ u Varaždin, ako putujem po toj cesti imam 45km do VŽ, a ako putujem okolo imam cca. 70km. I za kraj da iskreno kažem zanimam me da li mogu to zemljište iskoristiti kao IZGOVOR odnosno neku rupu u zakonu

 

Unaprijed Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija