Jump to content

kako do nasljedstva u argentini


arileo

Preporučene objave

Pokušat ću u kratkim crtama objasniti situaciju.

Prije 7-8 godina dobila sam obavijest iz Argenine,da sam uključena u nasljedstvo starog barbe,poslana mi je kopija oporuke iz koje proizlazi da se njegova imovina dijeli na nas 5,s tim da svatko dobiva određeni postotak od cjelokupne vrijednosti imovine.

Barba nije imao dice,samo suprugu koja nakon njegove smrti pola (zajedničke) imovine ostavlja svojoj obitelji,a preostalu polovicu raspodjeljuje na nas 5 nasljednika .Dobila sam obavijest da će se ta imovina koja je preostala prodati (kako nitko nije zainteresiran ići tamo živiti) i novac podijeliti na način na koji je određeno.Ono što mene zanima jest(pošto je jedan od nas 5 odvjetnik,koji je često na putovanjima pa tako da nije čudno da se zaleti i do B. Airesa)a nismo u nikakvom kontaktu ,na koji način mogu doći do bilo kakve obavijesti u kojoj je fazi taj postupak,o kojem se iznosu radi barem okvirno..Znam da postoji kuća u samom cenru grada vrijednost koje mogu nagađati.

Da odem do njihovog konzulata,pa na taj način pokušam ..jedini kontakt koji imam jest osoba koja nam je i javila o njihovoj smrti i nasljedstvu.

Telefonski sam kontaktirala par odvjetnika koji su bili priličito nezainteresirani,pa bi mi svaki savjet dobrodošao.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija