Jump to content

smjenski rad...hitno


mima_i

Preporučene objave

poštovani,

imam troje djece. jedno od njih polazi redovitu, ali školi po posebnom programu (dijagnoza d. sindrom). zaposleni smo suprug i ja. problem je u organizaciji moga rada. imam li pravo - ili kako ga ostvariti da radim tjedno u istoj smjeni s djetetom (odnosno kad ono polazi školu u jutarnjoj s. da i ja radim ujutro - ili smjena ista poslijepodne). do sada sam radila tako da smo bili u istoj smjeni. odjednom se sve mijenja, a ne znam zašto)!? to će narušiti situaciju u obitelji, na poslu. djeca će sama biti kod kuće, a naročito djete koje je bolesno i koje zahtijeva dodatnu pažnju i njegu kod kuće. kakva su moja prava i kome se mogu obratiti za pomoć.zahvaljujem na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Dok sam radila skraćeno radno vrijeme(4 sata)zbog bolesti djeteta radila sam od 8-12 sati,a kada mi je djete krenulo u školu uz dogovor s poslodavcem sam radila u istoj smjeni s djetetom.Nisam nikada imala problema.Iz pravne službe su mi rekli da mogu raditi kako želim sve dok štima fond sati,samo se ne može raditi iza 22 sata.Sada kada više ne radim četri sata, ne pratim iste smjene kao moje djete,već radim i noćne smjene.djete mi nije ozdravilo.Dok sam imala papir o SRV radila sam u istoj smjeni kao i moje djete,sada više ne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija