Jump to content

Izmjene Obiteljskog zakona


mario-sb

Preporučene objave

Gringo

evo jedan prijedlog, za koji bih vas molio da svi skupa ozbiljno razmislimo.

 

Bilo bi dobro kada bi se na jednom mjestu mogle naći sve izjave, komentari, diskusije, prijedlozi, novinski članci, ministrice i svih ostalih koji se bave ili dotiču vašu temu: "uskoro izmjene Obiteljskog zakona."

 

Vjerujem da bi tada, svi koji su zainteresirani, imali potpuniji uvid u to što po ovoj temi radi, misli i planira učiniti vlada.

 

Isto tako predlažem da se na tom ili ovom istom mjestu javno objavi što su udruge inicirale.

 

Bilo pi poželjno a i potrebno da se javno objave i inicijative, komentari, prijedlozi,... nas običnih građana, kako nabi došlo do toga da se upravo sa nama negativno manipulira te da se stvori ozračje pravog stava i mišljenja roditelja naspram svega što ih zanima a posebno ovog novog obiteljskog zakona.

 

Dalo bi se o ovom prijedlogu još dosta pisati mađutim bilo bi mi veoma drago kada bi se oko ovoga što sam predložio svojim mišljenjem uključili i ostali roditelji, očevi i majke i u par riječi izrazili svoje mišljenje:

- o ovome prijedlogu

- o izjavama političara a vezano uz ovu tematiku

isl.

 

Gringo, mišljenja sam da bi tada bio puno veći broj roditelja koji bi, prije svega bili na vrijeme informirani o trenutnim događanjima a samim time, između ostaloga i angažiraniji za borbu svoje djece.

 

Još jednom molim sve zainteresirane i dobronamjerne ljude a posebno Vas Gringo, kao veoma aktivnog člana Legalisa da ozbiljno razmotrite mogućnost, kako bi se predloženo moglo ostvariti u praksi.

Lijepi pozdrav od ovdje trenutno prisutnih dva razvedena oca i jedne razvedene majke, koji itekako zanima što će novi ob. zakon dobroga donijeti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijedlog Vam je odličan, učlanite se u neku od udruga i pomozite svojim radom da se stvari objavljuju, prikupljaju mišljenja,i istražuje što planira vlada. Udruge o tome znaju samo ono što doznaju iz medija - nemaju mogućnosti doznati izravno od vlade što planira. A u svim medijima piše isto - uglavnom se prepisuje iz vjesnika, večernjeg ili jutarnjeg.

 

Javite se sa svojim inicijativama i prijedlozima nekoj od udruga.

 

Ono što želim reći je da, ako obični građani žele djelovati kroz udruge, onda se oni učlane u udruge, kao što mnogi jesu i svojim radom pridonose djelovanju udruga. Oni koji ne djeluju kroz udruge, trebaju svoje inicijative i prijedloge slati ministarstvima i vladi. I udrugama. Pa će svi koji to dobiju onda odlučiti hoće li te prijedloge podržati i iza tih prijedloga stati ili neće.

 

O inicijativama udruga se vrlo lako možete informirati tako da te ljude nazovete - nema ih puno, svega par.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ponovit ću što je rekla i bartleby, prijedlog je odličan.

I dodajem, a što stalno ponavljam, roditelji preuzmite inicijativu, izmjene Obiteljskog zakona tiču se svih nas.

Ministarstvo bi trebalo biti servis građana, a ne neka zatvorena ustanova obavijena plaštom mistike.

Šaljite im svoje prijedloge, te prijedloge dostavite udrugama, ako se ne uvaže naši zahtjevi udruge će naše prijedloge objaviti u medijima, ako bude trebalo započet ćemo komunikaciju sa Ministarstvima putem medija kako bi se čuo glas javnosti.

Ali zato ponavljam bitni ste vi roditelji, nas ima nekoliko u udrugama, uz svoje egzistencijalne poslove, pretrgavamo se od količine posla u udrugama i ne stižemo sve pokriti.

Priključite nam se sa svojim inicijativama. Mi ne dobivamo sredstva kao pojedine feminističke udruge, sve što potrošimo, trošimo od svoje zarade. Pomognite nam da uredimo Obiteljski zakon zbog naše djece i da bude ogledni primjer za druge zemlje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija