Jump to content

neatestirana masina


Jandro

Preporučene objave

pozdrav.

dali ja kao prodavaoc takvog vozila sa neatestiranom masinom mogu jednog dana nadrapati u slucaju da osoba koja je kupila skrivi prometnu nesrecu pa se utvrdi da je drugi motor ili da tokom redovne provjere prometa se utvrdi to...??

Zbog preprekompliciranosti nase drzave za tako nesto atestirati nisam to mogao napraviti, a ja sam pa jako malo km radio sa motociklom tim i to vise van grada, zaustavljen par puta nista nisu prigovarali, tehnici uredno prolazio bez ikakvih veza... Jedino me brine to da poslije nebi imao nekakvih problema, tipa kupac skrivi nesrecu, skuze masinu, on kaze nezna nist, to sam tako kupio i dodu do mene?

normalno, prepis i sve bi se odma rijesilo...

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Danas je uobičajna pojava vještačenje motocikla nakon teške prometne nesreće, svaka prerada bi vještaka zainteresirala da skuži kako je ona napravljena.

 

Ono što piše u kupoprodajnom ugovoru mora biti predmet prodaje.

 

Kad se dogodi nešto loše naravno da svatko upire prstom u onog drugog.

 

Svatko pametan prodaje odjavljeno vozilo, da sam u vašoj koži ja bi motocikl odjavio i u kupoprodajnom ugovoru bi napisao da se prodaje neispravan motocikl bez motora.

 

Nije vam pametno nastaviti upravljati takvim prerađenim motociklom, da skrivite prometnu nesreću vaš osiguravatelj bi prvi tražio vještačenje motocikla da provjeri da li je prevaren po pitanju plaćene police obveznog osiguranja jer se ona obračunava po grupama ovisno upravo o snazi vozila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

igla91 je napisao:

Danas je uobičajena praksa da se na skuterima poslije tehničkog pregleda skida blokada brzine.Da li nakon eventualne teže ozljede vozaća skuter ide na vještaćenje?

 

Ako sud to odredi dođe vještak i odnese ga.

 

A to biva sve češće i češće.

 

Imam u obitelji jedan moped od 49 ccm, sve 3 blokade su mu na mjestu, na valjcima na tehničkom ne može preko 42,5 km/h i tako će ostati dok mi je god u kući.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija