Jump to content

vanbračna zajednica-dječji doplatak


zmodri11

Preporučene objave

našao sam odgovor, morala je prikazat i prihode svih čl.kučanstva, znači negirala je postojanje vanbračne veze a sad traži podjelu bračne stečevine. uostalom priznala je posudbu nekih novaca u svezi gradnje koje je naplatila s kamatom.kazna za lažne podatke od 1000 do 5000 kn. ako je lagala državi da pribavi materijalnu korist , može li joj sud vjerovat da opet ne laže da stekne opet financijsku korist? sad se pravi blesava da nije znala da gradim malodobnoj djeci po stan a znala je i rekla na sudu da su dečki naslijedili svoj dio od pok majke.Ne znam kako če spor završit ali vjerujem da če joj nešto opet dati sud , predpostavljam da neče 1500 000 kn koliko traži. ah da ako tvrdi da je bila u vanbračnoj zajednici morat če vratit i dobivena sredstva nazad.nisam pručio kazneni zakon ali mislim da bi mogla biti i po njemu kažnjena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

obavjesti sud da je negirala izvanbračnu zajednicu kad je primala dječijo dodatak .predhodno pitanje i utvrđivanje izvanbračne zajednice.

obavjesti mirovinsko da je bila u vanbračnoj zajednici a primala je dječiji dodatak za svoju djecu dok ti za svoju nisi imao pravo na dječiji dodatak.

zaposleni u HZMO vole kad im se mora vratiti nezakonito isplaćena sredstva (prije prijave HZMO pokušaj tu činjenici izložiti bivšoj , možda povuče tužbu)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija