Jump to content

ima li osnova za prigovor


elan

Preporučene objave

citirano iz prekršajnog naloga:

Kriv je što je izazvao prometnu nesreću sa materijalnom štetom na način da je upravljao osobnim automobilom južnom kolničkom lijevom prometnom trakom od smjera zapada u smjeru istoka. Dolaskom do mjesta događaja nije se automobilom kretao sredinom obilježene prometne trake tako da ne ugrožava sigurnost prometa, već je dijelom vozila prešao u sjevernu kolničku traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a potom poduzeo nagli manevar upravljačem u desno i izletio van južnog ruba kolnika gdje je lijevom bočnom stranom vozila udario u metalne stupice, od kojeg se odbio i zaustavio većim dijelom van južnog ruba kolnika, a manjim dijelom u desnoj prometnoj traci južne kolničke trake.

čime je počinio prekršaj iz članka 46. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažnjiv po članku 46. stavku 3., a u svezi članka 293. stavka 1., istog zakona te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u iznosu od 800,00 kuna (slovima: osamsto kuna).

 

Činjenica da sam se vraćao s posla i uredno vozio ali je došlo do pucanja prednje desne gume pa sam vozilom izletio na desni nogostup. Policija je na licu mijesta izvršila uviđaj i dala mi da potpišem izjavu gdje sam vidno u šoku želio da se što prije sve završi.

Da li možda s ovim gubim na 50% police. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija